voorkant

achterkant


ISBN 978-90-489-0039-8, 134 pagina's, 20,00 EUR, Nederlands, Softcover, 21 x 14,8 cm


Voor dit boek is een e-boek beschikbaar:

Let u er a.u.b. op dat de online-bestanden niet drukbaar zijn.
Prijs: 5,00 EUR
PDF (644 kB):

Esoterie

God bewezen

Leven na de dood is mogelijk

van Leon Peeters

Ik bewijs God op een wetenschappelijke wijze. Hoe, dat ga ik nu vertellen. Zouden we in Gods gedachten kunnen leven? Misschien hebben de dinosauriërs niet bestaan! God kan de wereld starten, wanneer Hij wil. In een gedachte kan alles. Als God ons dan een seconde kan laten leven, dan kan dat ook voor altijd, die redenatie geeft ons de kennis dat leven voor altijd kan en in mijn boek beredeneer ik stap voor stap die conclusie.

Ik kan God bewijzen. Dat doe ik door het atoomverhaal omver te werpen, zodat we op zoek moeten gaan naar een andere werkelijkheid dan de atoomwerkelijkheid. Met voldoende gevonden informatie die ik in mijn boek opsom kan ik bewijzen dat de atoomwerkelijkheid plaats moet maken voor een werkelijkheid met God in de hoofdrol. Op vele manieren is dat atoomverhaal omver te werpen. Het volgende voorbeeld is een van de manieren om het atoomverhaal vaarwel te zeggen. Het atoom faalt onder andere het volgende natuurproces, het vormen van een levend wezen (in een ei) te verklaren. Een andere werkelijkheid dan de atoomwerkelijkheid moet dan de waarheid zijn. Welke waarheid dat kan zijn verklaar ik in mijn boek. Het voorbeeld geeft nu een vaag inzicht dat ik in mijn boek pas overduidelijk uitleg tot een bewijs.

Het voorbeeld: De kip eet lukraak en willekeurig komt het eten in de maag van de kip dat lukraak wordt verteerd en willekeurig in het zich vormende ei gaat plaatsnemen. Het eigeel en eiwit bestaat uit kleine molecuulvormen. Hoe toevallig ligt het materiaal (dus de moleculen) die de spieren, hart, botten etc. moeten gaan vormen op de juiste plek? Als het materiaal (dus de moleculen) anders geplaatst zouden zijn zou het kuiken bijvoorbeeld geen complete botcellen kunnen krijgen als bijvoorbeeld de spiermoleculen op de plaatsen van de botmoleculen in het ei zouden liggen. Dan zou eerder een spiercel op de plaats van de botcel ontstaan. De kans dat alle moleculen in juiste proporties op de juiste plaatsen in het ei liggen is heel klein. Er zijn immers miljarden combinaties te maken met alle verschillende moleculen op verschillende plaatsen binnen het ei. Zo kunnen de spiermoleculen daar liggen waar botmoleculen zouden moeten liggen. Zo zouden hersenmoleculen daar kunnen liggen waar hartmoleculen zouden moeten liggen en hetzelfde geld voor bloed, aderen, lever, nieren etc. Gestuurd door toeval zijn die moleculen in het ei terecht gekomen, want de kip weet niet in welke volgorde die moet eten. Is er een andere waarheid dan het atoomverhaal en zou het leven door God gestuurd kunnen worden? Leven we in gedachten van God en is dat te bewijzen? Zelfs degenen die niets van atomen en moleculen afweten zullen dit boek begrijpen. Ik leg alles minutieus uit. Ik sla met woorden en ik sla hard.

www.levennadedoodbewezen.come2me.nl


» inkijkexemplaar